VIDEO: Spektakl na SK, Blanchfield “ugušila” Andrade

SK Fight 19. velj 20239:39 > 9:40

Noćas se održao UFC Fight Night 219 koji ste mogli pratiti na našem SK Fightu. U glavnoj borbi večeri Erin Blanchfield svladala je gušenjem Jessicu Andrade.

Blanchfield je u borbu ušla malo neoprezno te je Andrade pogodila desnicom što je ova definitivno osjetila. Andrade je osjetila gdje ju može ugroziti te je nastavila bacati snažne udarce, no Blanchfield je pametno ušla u klinč, iz čega se Andrade relativno brzo izvukla i ponovno su nastavile udarački obračun.

Drugu rundu je Andrade krenula nešto agresivnije, tjerala je Blanchfield da se bori sa zadnje noge. Jessica je bacila kombinaciju, a Blanchfield ju je srušila i odmah prešla u ‘‘side mount‘‘, Andrade je dala leđa. Zaključala je Blanchfield gušenje te je Andrade tapkala!

Ovom pobjedom je Blanchfield ostala stopostotna u UFC-u, a sinoć je došla do pete uzastopne pobjede te je nakon ovog finiša zatražila napad na titulu:

‘‘Znala sam da ću se morati nositi s njenom stojkom, drago mi je da sam imala to iskustvo. Definitivno ne želim primiti toliko udaraca sljedeći put. Sada mi dajte pobjednicu između Shevchenko i Grasso. Osvojit ću UFC titulu‘‘, rekla je Blanchfield u kavezu nakon velike pobjede.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub i ubuduće će moći pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima