Drama prije UFC-a u Texasu: Tsarukyan napao Greena u hotelu?

SK Fight 30. stu 202311:36 0 komentara
Icon Sportswire via AP Images

UFC-ov veteran lake kategorije Bobby Green sinoć je rekao da su ga napali glavni akter slijedećeg UFC-a u Austinu, Arman Tsarukyan i njegov tim.

Green je na svom Instagramu objavio niz videozapisa koji pokazuju sukob sa grupom muškaraca, od kojih se čini da je jedan Tsarukyan, u predvorju hotela. Kasnije je označio Tsarukuyana u videu objašnjavajući svoju stranu priče, priznajući da je udario čovjeka za kojeg je vjerovao da je bio s Tsarukuyanom.

Hej, neću ništa započinjati ni sa kim, ali ako ti započneš to s** sa mnom, ja ću ga definitivno završiti“, rekao je Green u videu.

Tek počinje, mogao bih večeras otići u zatvor. Opasno se igrate sa mnom. Dakle, ovaj nesretnik je naletio na mene i pokušao započeti svađu. Udario sam jednog od njegovih prijatelja. Prestani se igrati sa mnom, brate. Čim sam opet naletio na njega, on je rekao: ‘Oh ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne.’ Ti si započeo ovo s** i onda kao čim dođe osiguranje, sada se opet želiš ponašati opasno.”

Dužnosnik UFC-a potvrdio je zahtjev za komentarom i rekao da promocija istražuje slučaj. Greenovi predstavnici u sportskoj agenciji Iridium kasnije su objavili izjavu o incidentu.

Tijekom intervjua za medije ranije danas, klijentu sportske agencije Iridium Bobbyju Greenu neprovocirano je pristupio i napao član tima Armana Tsarukyana u hotelu. Bobby je pokušao izbjeći sukob, ali je bio doveden u poziciju u kojoj je morao braniti sebe i svog trenera od veće, agresivne skupine.

Tsarukyan predvodi subotnji UFC Austin nasuprot Beneila Dariusha, dok bi se Green trebao suočiti s Jalinom Turnerom u glavnom događaju u Moody Centeru u Austinu. Green je dospio na naslovnice ranije ovog mjeseca kada je odbio borbu s Tsarukyanom, kojeg je nazvao “užasnim borcem” i “dosadnim”.

Tsarukyan je trenutno u nizu od dvije pobjede i ima ukupni omjer 7-2 u UFC-u, što mu je donijelo 10. mjesto na MMA Fighting Global Rankings, dok je Green izjednačen na 13. mjestu s Turnerom.

UFC Austin uživo ćemo prenositi na našem SK Fightu u noći sa subote na nedjelju s početkom u 01.00h.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub i ubuduće će moći pratiti na Telemachu, Total TV-u, OptiTV-u i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!