Grčki mediji: Šarić je nakon udaraca ostao ležati nepokretan i bez svijesti

Košarka 9. srp 20248:10 0 komentara
FIBA

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke gdje se vidi kako su hrvatski reprezentativci Dario Šarić i Ivica Zubac u sukobu s nepoznatim ljudima u noćnom klubu u Ateni.

Sve se dogodilo u večeri nakon poraza Hrvatske od Grčke u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre u Parizu.

Snimka kreće sa Zupcem, koji se nagurava s nekoliko ljudi, poletio je i jedan stol, a onda se pojavljuje i Šarić. U drugoj snimci vidi se kako je Šarić završio na podu dok ga s leđa netko guši. TMZ piše da se sve dogodilo oko 5.30, a sve se dogodilo nakon što su košarkaši dobili slobodno.

VEZANA VIJEST

Grčki mediji objavili su nove detalje vezane uz tučnjavu. Pišu da su se Šarić i Zubac prvo sukobili s posjetiteljima, a onda i redarima kluba. Navode da je s njima bio Tin Jedvaj koji igra u Panathinaikosu.

Dodaju da su hrvatski igrači NBA klubova u sukobu dobili modrice po rukama i nogama. Tvrde da je okršaj počeo tako što je Zubac bio s nekim u žestokoj verbalnoj raspravi, onda ga je Šarić krenuo braniti, ali je ubrzo dobio udarac od kojeg je pao na tlo.

Grčki mediji pišu i da je kapetan Hrvatske nakratko ležao nepokretan, bez svijesti, nakon što je dobio udarce u glavu i tijelo.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!