Oglasio se HKS: Naši igrači su napadnuti verbalno i fizički

Košarka 8. srp 202422:45 1 komentar
StefanosxKyriazis IPAxSport via Guliver Image

Nakon što je večeras u javnost izašla vijest kako su se hrvatski košarkaši, konkretno Dario Šarić i Ivica Zubac potukli u jednom noćnom klubu u Ateni, reagirao je i Hrvatski košarkaški savez.

Incident se dogodio u večeri nakon poraza od Grčke u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre, a HKS se oglasio priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

“Nastavno na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se očituje na sljedeći način:

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača.

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara”, stoji u priopćenju.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare