Talijani: Hajduk je izabrao Gattusa jer može podnijeti pritisak čak i u najintenzivnijim situacijama

Hrvatska 12. lip 202422:30 0 komentara
Spada LaPresse via Guliver Images

U domovini Gennara Gattusa pljušte različite rekacije nakon što je večeras objavljeno da će od nove sezone voditi splitski Hajduk.

Podsjetimo, Gattuso će idući tjedan biti predstavljen na Poljudu gdje će potpisati ugovor na dvije godine. Ovakve su reakcije u Gattusovoj domovini.

“Gennaro Gattuso će se vratiti svojoj trenerskoj karijeri u Hrvatskoj, gdje će voditi Hajduk iz Splita. Iznenadan izbor je bio snažna želja sportskog direktora kluba, Nikole Kalinića. On je izabrao Gattusa nakon što je dobio ne’ od bivšeg trenera u Serie A, Hrvata Ivana Jurića”, piše talijanski Fanpage pa dodaje:

“Hrvati su izabrali Gattusa jer može podnijeti pritisak čak i u najintenzivnijim situacijama i zato što smatraju da se neće predati čak i u turbulentnom klubu kao što je Hajduk. Gattuso se vraća trenerskom poslu, ali daleko od svjetla pozornice odličnog europskog nogometa.”

“Gattuso je više od mjesec dana pregovarao s klubom iz saudijske prve lige, Al-Taawounom, i ponuđeni su mu silni milijuni, ali je na kraju to odbio i prihvatio Hajduk jer to smatra puno boljom prilikom”, piše CalcioNapoli24.

“Gattuso kreće iznova u Hrvatskoj. Potpisao je ugovor s jednim od najuspješnijih hrvatskih klubova do 2026. godine. Bit će to težak zadatak za Gattusa: biti kompetitivan za naslov u klubu koji ga nije osvojio od sezone 04/05. Gattuso je praktički dogovorio sve s jednim klubom iz Saudijske Arabije, ali je na kraju izabrao Hajduk”, piše Sky Sports Italia.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!