Kroos: Modrić i ja o budućnosti razmišljamo malo drugačije

Champions League 12. velj 202419:25 0 komentara
AP Photo/Joan Monfort via Guliver

Veznjak Real Madrida Toni Kroos obratio se novinarima uoči dvoboja protiv RB Leipziga na Red Bull Areni u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

Je li ovo njegova najbolja sezona u Realu?

“Odigrao sam puno sezone, teško je odabrati jednu, ali mogu reći da sam zadovoljan s ovom. Prava sezona za nas počinje u ožujku i travnju, idemo vidjeti što će se tamo dogoditi.”

Prvo je komentirao svoje iskustvo u Ligi prvaka.

“Dosta dobro smo prošli skupinu i sada počinju dobre stvari. Znam da smo ovdje izgubili prošle godine, moramo biti intenzivni”, kaže Kroos.

Obnova ugovora s Realom?

“Nisam zabrinut za svoju budućnost. Moguće da je da ću odluku donijeti vrlo brzo. Svakako ću je objaviti čim je donesem. Sretan sam što sam dosad postigao i sada uživam.”

O čemu ovisi ta odluka? Bi li se vratio u Njemačku?

“To su svi problemi koje imam… Moram donijeti mnogo odluka, a još nisam donio nijednu, što učiniti. Ovisit će o tome kako se osjećam, o mojim osobnim planovima koje imam… jer želim završiti karijeru na najvišoj mogućoj razini. Imali smo isti razgovor prije godinu dana i još uvijek sam prilično zadovoljan tom odlukom. Vidjet ćemo, sada je godina koja mi također ostavlja malo više vremena za odluku, želim da bude prava. Reprezentacija? Razmišljam o tome, postoji mogućnost, da, ali još ne znam…”

Bayern?

“Neću se vraćati u Bayern, to je sigurno.”

Bi li volio vidjeti naslove ‘Kroos i Modrić još uvijek u Madridu’?

“Njegov je slučaj drugačiji jer smo on i ja drugačiji ljudi. Ta odluka je na njemu ili na klubu. Ja mogu samo objasniti svoju situaciju, ne mogu govoriti o njemu.”

Bili ste glasan kritičar Saudijske Arabije i transfera u tamošnju ligu. Kako to sada komentirate?

“Sada imamo potvrdu da je sve što sam govorio bila istina.”

Zaključio je i kako je Realu Liga prvaka uvijek dobra motivacija.

“Ne znam favorita, ali imamo uvjete da osvojimo ovu titulu, to smo i pokazali. Ali ponekad te loš dan izbaci. Liga prvaka nas motivira, uvijek dobivamo najbolje igre protiv najboljih suparnika.”

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!