(VIDEO) Ivanišević za SK: Zimonjić – savršen za Novaka

ATP 2. tra 202419:40 0 komentara

Tko će biti novi trener Novaka Đokovića pitanje je na koje odgovor žele čuti svi koji vole tenis.

Ni Novak još uvijek nije siguran, ali trenutno je s njim u Monte Carlu Nenad Zimonjić.

Pravi odgovor je upravo – Zimonjić, kaže u ekskluzivnom razgovoru za Sport klub Goran Ivanišević, donedavni Đokovićev trener.

*RAZGOVOR S GORANOM IVANIŠEVIĆEM POGLEDAJTE PREMIJERNO NA SPORT KLUBU 1 U SRIJEDU OD 17.50.

Ne znam koliko će još Novak igrati, ovisi o njemu, ali mislim da je u ovom trenutku sa savršenom osobom – Zikijem. On je moj veliki prijatelj, prošli smo puno toga, volim ga – veliki je teniski stručnjak. Ipak, najvažnije u cijeloj ovoj priči je da on poznaje Novaka”, kaže Ivanišević i dodaje:

Novaku sad ne treba novi trener, dok bi ga upoznao, on (Novak) bi ‘poludio’ nakon deset dana, a taj trener bi se pitao što se događa. Moja teorija je – Balkanac može trenirati svakoga, ali samo osoba s ovih prostora može trenirati Balkanca. Marjan (Vajda) je Slovak, ali tu smo blizu, dok je Boris jako dobro radio s njim jer je on teniski vrlo inteligentna osoba. Puno mu je pomogao”.

Ivanišević je potom dodatno objasnio zašto je Zimonjić pravo rješenje.

Ziki i ja smo se čuli, razgovarali smo i prije nego što sam saznao da ga je Novak pozvao, mislim da je Ziki savršen za Novaka. Može mu pomoći i u tenisu, Novak sve zna, ali možda će mu istu stvar reći na drugačiji način, drugačijim pristupom, što će za Novaka biti osvježenje. Ziki poznaje Noletov mentalitet, zajedno su bili u Davis Cup momčadi, Ziki je bio i izbornik”, zaključuje Ivanišević.

Ivanišević je u jednoipolsatnom intervjuu za Sport klub govorio o razlozima rastanka i razgovoru vođenom u Americi, o tome hoće li se Novak “probuditi”, najljepšim i najtežim trenucima u gotovo pet godina suradnje i brojne druge detalje.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!