UFC se nakon nekoliko godina vraća u Irsku?

SK Fight 18. ruj 202321:51 0 komentara
JOEL MARKLUND via Guliver Images

Nakon dugih osam godina, UFC se možda konačno vraća u Irsku.

Promocija nije bila u Republici Irskoj od 2015. (iako su u Sjevernu Irsku stigli godinu dana kasnije, 2016.). Tijekom proteklih nekoliko godina, više se fokusiralo na redovite događaje u Londonu i Europi, ostavljajući obožavatelje na ‘Zelenom otoku’ bez drugog izboran nego da putuju na UFC-ove priredbe diljem svijeta.

To bi se moglo promijeniti već ovog prosinca ako je istina ono što se čini kao slučajno curenje informacija iz menadžerskog tima borca Jamieja Mullarkeyja. HD Global Athlete Management objavio je objavu na Instagramu slaveći novi UFC ugovor koji su dogovorili za Mullarkeya.

“Jamie ima 3-1 u svoje posljednje 4 borbe”, napisali su.

“Sljedeći put ćemo pokušati ući u oktogon u Irskoj u prosincu ako se to uspije dogovoriti.”

Budimo jasni: to uopće nije čvrsta potvrda. Svi koji trenutno bruje o ovim mogućim vijestima temelje svoja izvješća na ovom jedinom postu menadžmenta nerangiranog UFC borca. Nitko drugi nije ništa rekao. Sam White nedavno je sugerirao da je Irska više odredište za 2024 ali bi bilo sjajno da u Irskoj krajem godine vidimo i povratak Connora McGregora.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub i ubuduće će moći pratiti na Telemachu, Total TV-u, OptiTV-u i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.