Obrvan: Ovo nam jako puno znači, iako će biti teško

Rukomet 28. ruj 202222:05 > 22:06
Guliver Images

Trener PPD-a Zagreb ivica Obrvan i Ivan Čupić otkrili su dojmove nakon osvajanja prvih bodova u Ligi prvaka i pobjedi u 3. kolu protiv Porta 29:23.

“Velika pobjeda protiv favorita na ovoj utakmici. Velike čestitke igračima, sjajno su reagirali, kompletna ekipa. U drugom poluvremenu smo zaključali gol na čelu sa Slavićem, a analiza utakmice je u ovom trenutku gotovo pa nemoguća. Oduševljen sam pobjedom i bodovima koji nam jako puno znače. Treba nam biti samo motiv za dalji rad. Bit će i dalje teško, teško će se sakupljati bodovi, ali sada je puno lakše trenirati i okrenuti se sljedećim utakmicama”, rekao je trener PPD-a Ivica Obrvan.

“Ove sezone kroz SEHA ligu i Ligu prvaka, ako dobro otvorimo utakmicu, ostajemo u utakmici do samog kraja, pobjeđujemo ili tijesno gubimo. Danas smo stvarno dobro otvorili utakmicu, vodili tri, četiri razlike, onda opet pali na jedan. Na kraju smo imali malo više sreće, koncentracije, imali smo dobroga golmana, kad je trebalo Dino nas je spasio i mirno smo priveli utakmicu kraju. To su samo dva boda. Sigurno da je bitno za nas, za samopouzdanje, da izađemo iz niza poraza u Ligi prvaka. Idemo dalje raditi, misliti samo o sebi i sljedećem protivniku”, rekao je Ivan Čupić.

Komentari

Vaš komentar