Prkačin seli kod Marca Gasola? Branković u Euroligi…

Euroleague 16. srp 202216:42 > 16:44
Cibona/Mihal Jacic

Roko Prkačin uskoro će dobiti novi klub nakon propalih pokušaja spasa Cibone.

Prkačin i Mateo Drežnjak jedini su igrači Cibone koji još nisu napustili klub nadajući se kako će klub opstati. To postaje svakim danom sve manje vjerojatno, a kako dani prolaze tako stižu ponude za najtalentiranijeg mladog hrvatskog igrača.

Prkačin na stolu ima dvije atraktivne ponude, prva je od njemačkog Ulma koji je igrao četvrtfinale Eurocupa, a ponovno će nastupati u tom natjecanju i naredne sezone. Druga ponuda je iz najjačeg nacionalnog prvenstva u Europi, španjolske ACB lige. Novi prvoligaš Girona popunjava kadar pred sezonu u kojoj žele opstati među elitom.

Vlasnik Girone je legendarni španjolski centar Marc Gasol koji je igrački pomogao da se klub domogne prve lige, a najavio jest kako će nastaviti igrati i među prvoligašima. Upravo je potpisao iskusnog veterana s NBA iskustvom Patricija Garina, a sada je oko bacio i na Roka Prkačina.

Još jedan talentirani, sada bivši igrač Cibone, 216cm visoki Danko Branković potpisao je višegodišnji ugovor s njemačkim doprvakom Bayernom te će iduće sezone igrati Euroligu.

Komentari

Vaš komentar