Mayweather se vraća u ring protiv YouTube zvijezde

SK Fight 28. tra 202111:10 > 12:38
Christian Petersen/Getty Images

Legendarni boksač Floyd Mayweather potvrdio je kako se vraća u ring 6. lipnja u meču protiv YouTube zvijezde Logana Paula.

Jedan od najboljih boksača svih vremena vraća se iz mirovine kako bi odradio meč protiv YouTube zvijezde, a meč će biti održan 6. lipnja na Hard Rock stadionu u Miamiju. Ovaj meč je označen kao egzibicijski. Neće imati nikakvog utjecaja na perfektni Floydov rekord od 50-0 s kojim je otišao u mirovinu i naravno, sve je napravljeno da bi se zaradio koji milijun više.

Mayweather je službeno karijeru završio u ljeto 2017. godine kada je u velikom obračunu pobijedio MMA zvijezdu Conora McGregora, te se oprostio sa 50. pobjedom u karijeri.

Međutim, uvijek je ostavljao otvorena vrata za egzibicijske mečeve, a jedan takav je odradio 2018. godine u Japanu, kada je za nekoliko minuta u ringu zaradio 10 milijuna dolara.

Japanci su mu za protivnika našli svog neporaženog kickboxera Tenshina Nasukawu, ali nesretni rival nije imao šanse u boks meču protiv jednog od najvećih svih vremena. Ipak, Logan Paul će vjerojatno biti nešto veći izazov za 43-godišnjeg Floyda Mayweather. Mnogo je viši i teži od The Moneyja i vidjet ćemo kako će izaći na kraj s YouTuberom.

 

Logan Paul je stariji brat Jakea Paula, YouTubera koji redovno proziva najveća MMA imena i u centru je pažnje svjetskih medija u posljednje vrijeme.

Za razliku od Jakea, koji je odradio tri meča u boksu, Logan je u ring ušao samo jednom i izgubio je od YouTubera KSI-ja podijeljenom odlukom sudaca.

Sigurno je da će meč Mayweathera i Paula izazvati ogromnu pažnju, a ostaje nam da vidimo šta će se na kraju dogoditi u njihovom meču.