Horvat objasnio bizarni intervju: ‘Po tome će me pamtiti’

Rukomet 25. sij 202314:16
MikaelxFritzon via Guliver Images

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat svojim ponašanjem nakon utakmice protiv Bahreina zgrozio je hrvatsku javnost.

Horvat je u razgovoru za Večernji list komentirao priopćenje HRS-a u kojem se navodi nezadovoljstvo ostvarenim rezultatom.

“Nisam znao ni za kakvo priopćenje. Evo, vi ste mi prvi rekli. Ne zamaram se više ničim. Što će biti, bit će. Znam samo da već danas odlazim u Melsungen, gdje ću se što prije priključiti momčadi jer nas čeka drugi dio sezone u kojem moramo osigurati opstanak u ligi. Prvo igramo četvrtfinale kupa protiv Flensburga. Tom se utakmicom ne zamaram jer nam je puno važniji prvenstveni susret s Hannoverom u našoj dvorani”, rekao je Horvat.

Pokušao je zatim objasniti svoj bizarni intervju kada novinarki RTL-a nije želio odgovoriti na pitanje, a pritom je otvarao usta.

Barem će me po nečemu pamtiti. Ta je gesta poruka. Oni koji znaju, shvatili su. Oni koji me ne vole, koji me kritiziraju od prvog dana, oni neka razmišljaju što sam time htio“, rekao je Horvat.

Komentari

Vaš komentar