Sopić: Nema zlatnog gola? Nisam siguran, trebaju nam javiti

Hrvatska 15. svi 202421:25 0 komentara
Sport Klub

Na Maksimiru nismo vidjeli barem jedan gol.

S nulom odlazimo na uzvrat na Rujevicu, a trener Rijeke Željko Sopić ovako je vidio utakmicu.

“Iskreno, moram reći da nije bila posebno kvalitetna utakmica. Došli smo postići pogodak. Mislim da smo u prvom dijelu morali bolje, Dinamo nije bio na razini zadnjih 10 utakmica. Moram skinuti kapu svojim igračima, nije lako nakon tri poraza. Nije to kao da igraš nogomet pred zgradom pa ćeš ti sada nekog pobijediti.

Rekao sam dečkima da možemo, no krenuli smo s dvije karakteristične greške za nas u posljednjim utakmicama i onda nije bilo jednostavno igrati. Mislim da je bilo situacija gdje smo mogli bolje reagirati. Ovo finale Kupa treba gledati kroz dvije utakmice, gol u gostima, ne znam koliko varijabli je tu. Ja sam sretan jer će biti puna Rujevica i mislim da su šanse 50-50. Nema zlatnog gola? Ne znam, nisam siguran, možda ima, trebaju nam javiti.”

Nastavio je dalje o Dinamu, ali i o svojim igračima.

“Htjeli smo pod svaku cijenu zabiti gol, ali igrate protiv Dinama na Maksimiru, i njih se nešto ne pita. Mislim da je rezultat realan. Mislim da smo imali nelošu šansu u zadnjoj minuti, ali možda i ja sad pričam gluposti. Moram još jednom pogledati situaciju.”

“Dilaver? Zadnju utakmicu je odigrao u Varaždinu, a prije toga po onom ledu u Gorici. Ja mu skidam kapu, čovjek pije tablete koje su stvarno loše za zdravlje samo da može sjediti na klupi. Ti moraš na terenu imati jednog muža, kako bi rekli moji Zagorci, a mi smo imali dobro raspoložene Mitrovića i Radeljića Moram se zahvaliti Dilaveru što se uopće skinuo i što je pomagao našoj mladosti da izborimo pozitivan rezultat.”

“Franjo Ivanović nam je trebao za visoki presing. Moram reći da nije bio njegov dan, ali je dao sve od sebe. No svaka mu čast koliko je istrčao i koliko se borio. Probali smo s Marićem jer smo vidjeli da ima prostora u međulinijama. Ali kad kao gost dođeš na Maksimir, moraš pokušati zabiti svoju jednu-dvije prilike, a ako ih ne zabiješ, 0:0 je najbolji rezultat.”

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!