Poms: Rijeka ima puno kvalitete u toj dvojici nogometaša

Hrvatska 20. sij 202316:18
Guliver Images

Nogometaši Osijeka u subotu od 15 sati na Gradskom vrtu dočekuju Rijeku u sklopu 18. kola SuperSport HNL-a.

Utakmicu je najavio trener Osijeka Rene Poms.

Mislim da je momčad spremna za novu sezonu, imali smo dobre pripreme… Izgubili smo neke igrače, neki su otišli jer su imali ponude za otići u bolje klubove i kvalitetnije lige, za neke mi nismo bili zadovoljni. Uz to, imali smo i malo preširok kadar pa mislim da je sada broj igrača optimalan za biti uspješan”, započeo je Poms pa nastavio:

Momčad je potpuno fokusirana, imamo veliku motivaciju, dobru energiju i vidio sam u Umagu da smo stavili fokus na prvenstvene izazove i da smo spremni za nastavak sezone.”

Osvrnuo se zatim na Rijeku koja je odigrala jesenski dio sezone za zaborav, no sada je to drugačija momčad – na klupu je sjeo Jakirović koji je doveo mnogobrojne igrače.

“Rijeka će sigurno pokazati drugačije lice u odnosu na prvi dio sezone, imaju puno kvalitete u Marinu, Dilaveru kao i druge odlične igrače. Imaju i vrlo dobrog trenera koji ima iskustva i uspjehe, zna kako pripremiti momčad i sigurno ih respektiramo”, rekao je Poms pa sumirao:

“Isto tako mi smo Osijek, kvalitetna smo momčad, odigrali smo mnoge dobre utakmice i potpuno smo sigurni ako budemo na svojoj najboljoj razini, ako svaki igrač pruži maksimum, siguran sam u pozitivan rezultat.”

Komentari

Vaš komentar