Petković: Nisam htio biti kao Ronaldo, uvijek želim pomoći ekipi asistencijama i duelima

Europa League 20. velj 202417:28 2 komentara
Andres Gongora via Guliver

Dinamo u četvrtak ima priliku iznenaditi i izbaciti velike favorite, španjolski Betis. Ključni igrač i jedini strijelac iz Seville, Bruno Petković najavio je susret uz video sebe na kojem Petković priča o šahu kao svom hobiju te kako vidi svoju ulogu u Dinamovoj momčadi.

“Igrao sam šah kad sam bio dijete s ocem i bratom. Kad imam neku pauzu, kad smo u karanteni ili na nekom putu, volim se tako zabavljati. Netko igra igrice na mobitelu, ja igram šah. Igram amaterski, nisam ni blizu toga da sam dobar igrač. Priprema je 90 posto svega u šahu, a onih deset posto odvaja one najbolje, koji imaju kreaciju i ideju”, kaže Petkovićvideu.

“Ja sam tip koji uvijek razmišlja izvan okvira, pokušavam naći neku soluciju za bilo koju situaciju, kako u životu tako i na terenu. Malo sam atipičan. Ronaldo je bio najbolji napadač. Sigurno da ta njegova lakoća zaintrigira svako dijete koje gleda nogomet.

I meni se svidio, ali nikad nisam pokušao raditi stvari koje je radio on. Nisam tip koji će samo stajati u šesnaestercu i zabijati. Ekipi pomažem asistencijama, prijenosima strane, duelima, skokovima i svime ostalim što moja igra nosi”, rekao je Dinamov napadač.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare