Karoglan: Bilo je puno nervoze i diskutabilnih situacija, ali neću ih komentirati

Hrvatska 24. velj 202417:39 1 komentar
Miro Gabela/Hajduk.hr

Hajdukov trener Mislav Karoglan nikako nije mogao biti zadovoljan novim kiksom, ovaj put kod Varaždina.

“Razočaranje. Velik korak unatrag u utakmici koju smo morali pobijediti”, rekao je u uvodu Mislav Karoglan nakon remija Varaždina i Hajduka 1:1.

“Imali smo dobar ulazak u meč prvih 15 minuta, sa šansom Kalika. Drugi dio prvog dijela nije mi se svidio. Pucali smo u ostatku obrane. Izlazili su nam u kontre, posebno po desnoj strani. U drugom poluvremenu na vrijeme smo izjednačili, ali vezna linija previše se podigla u krilo napadača. Predirektni smo bili s igračem više, nije bilo dovoljno dobro”, dodao je Hajdukov strateg.

Već na poluvremenu Karoglan je izvadio Krovinovića i Sahitija?

“Tražio sam drugačiji profil u sredini terena. Sa Sigurom na teškom terenu ipak je bio nešto drugačiji profil, to je isključivo razlog.”

VEZANA VIJEST

Karoglan je nastavio:

“Utakmica je bila jako nervozna, sigurno da je i to odmoglo. Ali dovoljno smo iskusni da bismo trebali donositi bolje odluke i poštivati neke stvari. Utakmica je bila nervozna, s puno prekida i diskutabilnih situacija, ali neću komentirati ništa.”

Sigur je zabio sjajan gol?

“Jako dobar, mlad, super, potentan igrač.”

Trajkovski je u nastavku dobio prednost ispred Čuića?

“Htio sam drugačiji profil igrača. Trajkovski je imao udarac s distance. Da je zabio, bila bi dobra odluka”, zaključio je potišteni Karoglan.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare