Jakirović: Ne razumijem zašto u prvenstvu koristimo 23 igrača, a u Kupu 20

Hrvatska 15. svi 202421:41 0 komentara
Sport Klub

Žao mi je što nismo bolje iskoristili dobar početak utakmice, osvrnuo se trener nogometaša Dinama Sergej Jakirović nakon 0-0 protiv Rijeke u prvom finalnom ogledu Hrvatskog kupa.

Sergej Jakirović otkrio je svoja razmišljanja nakon nule na Maksimiru.

“Žao mi je što nismo bolje iskoristili dobar početak utakmice”, osvrnuo se trener nogometaša Dinama Sergej Jakirović nakon 0-0 protiv Rijeke u prvom finalnom ogledu Hrvatskog kupa.

„Rezultat je na kraju realan, ali jest šteta što nismo zabili na početku kada smo lijepo otvorili dvoboj. Kasnije je sve bilo oprezno, s obje strane. Pazilo se na pogreške, ništa specijalno od utakmice. Važno je bilo ne primiti pogodak zbog pravila gola u gostima. Znamo koliko Rijeka može biti opasna, morali smo se čuvati njihovih kontranapada i to smo dobro odradili. Pripremit ćemo se na pravi način za uzvrat gdje nam potencijalni pogodak donosi veliku prednost. Znamo da neće biti lako, Rijeka doma uvijek ima posebnu energiju, ali imamo i mi iskustva u igranju takvih dvoboja“, bile su riječi trenera Dinama Sergeja Jakirovića.

Jakirović ne razumije jednu stvar.

“Moram dodati još nešto… Ne razumijem zašto u prvenstvu koristimo 23 igrača u zapisniku, a sada 18 plus 2 vratara, tako da smo gledali kako da pokrijemo sve opcije, a onda druge odmorimo za subotu…”

Dodao je par riječi o Željku Sopiću.

“Željko i ja se jako dobro poznajemo, igrali smo skupa, igrali smo i mali nogomet, dosta smo trofeja osvojili. Nema tu zle krvi, ima malo podbadanja, ali sve je to u dobroj atmosferi.”

Otkrio je za kraj…

“Zarotirat ćemo momčad, sutra ćemo priključiti šest igrača iz omladinske škole i oni će u ove zadnje dvije prvenstvene utakmice pokazati koliko znaju. Igrat će i oni koji su manje igrali.”

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!