Evo što je rekao Hajdukov junak nakon prvog gola poslije pet mjeseci

Hrvatska 23. ruj 202322:41 0 komentara
Miro Gabela/ Hajduk.hr

Nakon dugo mučenja Emir Sahiti napokon je postigao prvi gol u novoj sezoni. I to jako važan...

Prekrasnim udarcem 14 minuta prije kraja Sahiti je otključao gol do tada nesavladivog Nikole Čavline i osigurao Hajduku prijeko potrebna tri boda nakon dva uzastopna poraza. Hajduk će tako s vodećeg mjesta tablice dočekati nadolazeći derbi s Dinamom u nedjelju 1. rujna u Splitu.

“Sretan sam što sam zabio gol, ali sretan sam što smo pobijedili. Svaku utakmicu nastavit ću davati sve od sebe”, rekao je Sahiti kojemu je to bio prvi pogodak uopće od 22. travnja ove godine.

“Imali smo puno prilika. Livaja, Krovinović, Trajkovski, pa Benrahou. Donio sam tri boda Hajduku i sretan sam zbog toga. Moramo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se derbiju”, dodao je Hajdukov krilni napadač.

Pohvalio ga je i trener Ivan Leko.

“Vjerujem da netko gore sve vidi. U prvih deset susreta imao je nula golova i asistencija. Kao trener bih ga trebao maknuti. Ali kada ga vidim na treningu kako ‘dimi‘, rekao sam da ga neću maknuti. Neka maknu mene, ali ja njega neću maknuti. Volio bih da mu se sada otvori, i da nastavi biti ponizan. Drago mi je da ga nisam maknuo”, rekao je Hajdukov trener.