Dinamo skrivenom porukom pozvao Modrića na povratak!

Hrvatska 30. ruj 202315:19 2 komentara
AP Photo/Patrick Post via Guliver

Zagrebački klub želi da kapetan Vatrenih ponovno zaigra na Maksimiru...

Nedavno je Luka Modrić u intervjuu za Sportske novosti komentirao moguću ideju o povratku u matični klub Dinamo na samom zalasku karijere, po uzoru na dugo spominjani dolazak Ivana Perišića na Poljud.

Međutim, veznjak Reala stišao je euforiju navijača zagrebačkog kluba svojim odgovorom. Naime, Modrić je kazao kako nije siguran ‘ima li smisla vraćati se u Dinamo s 39 ili 40 godina’.

Nakon navedenog intervjua, nije dugo trebalo čekati na reakciju kluba iz hrvatske metropole. Modri su putem svojih društvenih mreža čestitali svom bivšem igraču rođendan uz poruku ‘#imalobismisla’ na kraju teksta.

Taj potez Dinama, ponovno je pokrenuo snove navijača o Modrićevom povratku na Maksimir, a danas je osvanula i nova poruka.

Tijekom konferencije za medije Sergeja Jakirovića održane povodom nedjeljnog okršaja s Hajdukom, na malom monitoru kojim se inače prikazuju poruke sponzora, u više navrata pojavila se i navedena poruka ‘#imalobismisla’ što bi moglo značiti početak svojevrsne kampanje kojom će pokušati Luku Modrića nagovoriti da se vrati u matični klub.

Modrić navodno nije zadovoljan statusom u Real Madridu, a trenutno se najviše spominju opcije odlaska u američki MLS ili Saudijsku Arabiju, no ne treba isključivati mogućnost kako će Dinamo svim sredstvima, kao i Hajduk Perišića, pokušati Modrića privući sebi i pridobiti ga da posljednje godine karijere odigra upravo na travnjacima HNL-a.