Čudo u Zagorju: Dobio crveni, pa poslao klubu pismo isprike

Hrvatska 22. ožu 202317:50 > 17:50 1 komentar
Anke Waelischmiller/Sven Simon/picture-alliance/dpa/AP Images

Nesvakidašnja situacija dogodila se na jednom od niželigaških zagrebačkih travnjaka proteklog vikenda...

U utakmici Četvrte lige skupine A središta Zagreb između Stubice i Sesvetskog Kraljevca (1:0) došlo je do isključenja gostujućeg igrača Antuna Vavre u 60. minuti zbog psovanja domaćeg igrača Jurice Benka, donosi portal Zagorje.com.

Dva dana nakon utakmice na adresu kluba iz Donje Stubice stiglo je pismo isprike tog istog isključenog igrača Vavre:

“Poštovani, Ovim putem Vam se u svoje ime i u ime kluba ispričavam za svoje neprimjereno ponašanje prema klubu NK Stubica i prema Vašem igraču koje se dogodilo u nedjelju 19.3.2023. za vrijeme odigravanje utakmice 18. kola 4. NL Središte Zagreb između klubova NK Stubica – NK Sesvetski Kraljevec. Nažalost, nema opravdanja za svoj postupak i takvo ponašanje, jednostavno se desilo u žaru utakmice i da mogu vratiti vrijeme ne bih tako postupio. Pogriješio sam i iskreno se kajem. Još jednom Vas molim da uvažite ovo pismo isprike jer jednostavno nije bilo namjerno i iskreno mi je žao.”

Iz NK Stubica prihvatili su ispriku igrača. Na svom su Facebooku objavili:

“U sportu se često dogode stvari koje iz nas izvuku ono najgore i nekad možda radi svoje reakcije povrijedimo nekog drugog ili reagiramo totalno neprimjereno u tom trenutku. No poslije uvijek treba ostati velik i pronaći snage za ispriku. Čestitke igraču NK Sesvetski Kraljevec Antunu Vavra na isprici koju nam je uputio nakon dobivenog crvenog kartona.”