Borjan za N1: Kapa dolje navijačima, ispali su gospoda

Champions League 26. srp 20239:01 0 komentara

Nogometaši Slovana iz Bratislave pobijedili su u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka prvaka Bosne i Hercegovine Zrinjskog s minimalnih 1:0.

Jedan od najzaslužnijih pojedinaca za pobjedu Slovana je kanadski reprezentativac Milan Borjan koji je napravio nekoliko sjajnih intervencija.

“Dobra utakmica s obje strane. Zrinjski je bio malo bolji. Više je napadao. Mi smo bili konkretniji, imali priliku i zabili gol. Nismo ga primili, što je najvažnije, i sada se idemo pripremati za uzvrat,” rekao je Borjan za N1.

Ističe da je veliki problem nogometašima u Mostaru predstavljala vrućina.

“Ovo nije normalno, ali svaka čast navijačima. Navijali 90 minuta bez ijednog incidenta, kapa dolje,” rekao je vratar Slovana.

Osvrnuo se i na uzvrat.

“Očekujemo pobjedu, naravno. Bitno nam je pobijediti, proći dalje i osigurati barem jednu grupnu fazu. Idemo korak po korak. U subotu je prvenstvo, u utorak je utakmica i želimo pobjedu za prolaz dalje,” ističe Borjan.

Govorio je i o navijačima Zrinjskog.

“Nije bilo provokacija. Nisam ništa čuo, sve je bilo korektno. Kapa dolje, ispali su gospoda i nemam što reći. Svaka čast za navijanje i za cijelu utakmicu”, rekao je Borjan.

Uzvrat je na rasporedu za šest dana.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!