ANKETA: Može li i hoće li Hrvatska proći grupu nakon jučerašnjeg debakla?

Euro2024 16. lip 20249:12 1 komentar
Darren Staples Sportimage via Guliver Image

Izbornik Dalić i njegovi "dečki" jučer se nisu proslavili. Osjećaj je da su nas pratile greška za greškom, kako od Dalića, tako i od igrača. Težak poraz, ali panike nema jer je matematika jasna.

Otkad se Euro igra s 24 momčadi (od 2016.) uvijek su ekipe s 4 boda prolazile grupu, a sjećamo se da je Portugal prošao i sa 3 pa je na kraju osvojio kontinentalnu smotru. Matematika je jasna i panike nema, Hrvatska je i dalje u igri i odlučivat će o svojoj sudbini.

Jučer je Dalić rekao da je bilo i grešaka u pripremi:

“Baš o tome razgovaramo, analizirat ćemo. Bili smo predaleko od igrača. Dali smo puno vremena i prostora suparniku i kaznilo nas je. Zakazali smo u tom segmentu igre. Ružan poraz, premalo agresije i duela. Djelovali smo nemoćno.”

Hrvatskoj sada slijedi na papiru najlakši susret s Albancima koji su u prvom kolu poraženi od Italije, a onda baš susret s Talijanima. I dalje smo tu, u igri i treba vjerovati da Hrvatska sa svom svojom kvalitetom može izvući pouke iz poraza i preokrenuti ovo Euro.

Dalić i dečki povjerenje zaslužuje zbog svega što su napravili zadnjih šest godina, vjerujete li im ili je ovo kraj za nas?

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare