Gripe opet pljeskale Obradoviću: ‘Osjećali smo se vrlo ugodno u Splitu’

ABA League 6. stu 202310:15 0 komentara
Ivica Čavka/KK Split

Košarkaši Partizana očekivano su nadigrali Split na Gripama u 6. kolu ABA Lige, a domaća je publika još jednom srdačno pozdravila Željka Obradovića.

“Nije nova situacija da poslije utakmice u Euroligi za manje od 48 sati igramo ABA Ligu i naravno da je najvažnije da se postigne prava energija, a prije toga naravno i motivacija. Odigrali smo neke minute vrlo dobro, neke manje, ali sasvim dovoljno da se pobijedi Split. Očito da Shorter još nije spreman, ali on je izuzetno bitan i izlgedat će mnogo bolje u nastavku. Split želim sve najbolje”, komentirao je Obradović nakon pobjede 76:53.

A i Split njemu želi sve najbolje ako je suditi po reakcijama koje svaki put dobije kad stigne na Gripe.

“Hvala splitskoj publici na još jednoj izuzetnoj dobrodošlici. I svim ljudima od trenutka kad smo došli, fenomenalno gostoprimstvo. Osjećali smo se ova dva dana vrlo ugodno u Splitu”, rekao je Obradović.

Usprkos svemu što je osvojio, i dalje je jednako motiviran kao prvog dana trenerske karijere, što se vidi i u njegovim reakcijama i vođenju utakmica.

“Da nema toga, ne bih sjedio na klupi. Pokušavam to prenijeti na igrače. Dok je taj osjećaj u meni, radit ću ovaj posao.”