VIDEO: Dodig u Rotterdamu do 20. naslova karijere

ATP 19. velj 202315:20 > 15:21 0 komentara

Ivan Dodig i Austin Krajiček osvajaju ATP 500 u Rotterdamu. U finalu su s 2:1 u setovima bili bolji od Bopanne i Ebdena.

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Amerikanac Austin Krajicek osvojili su dvoranski ATP turnir u Rotterdamu u parovima nakon pobjede 7-6(5), 2-6, 12-10 protiv Rohana Bopanne i Matthewa Ebdena.

Na putu do končanog slavlja Dodig i Krajicek, inače treći nositelji ovog turnira, spasili su jednu meč loptu. Indijac i Australac su vodili 9-8 u tie breaku trećeg seta, ali nakon toga su 38-godišnji Dodig i Krajicek dobili tri od iduća četiri poena i podigli pehar pobjednika.

Nakon ovogodišnjeg poraza u finalu u Adelaideu ovo je premijerni naslov za Hrvata i Amerikanca u 2023. godini. Dodig je došao do 20. titule u parovima tijekom karijere, dok su zajednički Dodig i Krajicek došli do četvrtog ATP naslova. Prošle godine su slavili u Baselu, Napulju i Lyonu.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub i ubuduće će moći pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!