Sportske zvijezde u neformalnom izdanju! Simon i Karačić udružili snage u novom SK projektu

Privatna arhiva

Nakon kviza "Rizik ili oprez", naš Krešimir Karačić pripremio vam je novu poslasticu, sportski podcast imena "O svemu i ni o čemu s Krešom i Krunom", a koji uz njega vodi proslavljeni hrvatski košarkaš Krunoslav Simon.

Premijernu epizodu pogledajte u utorak 19.05 na Sport Klub televiziji (SK1), a gost je odnedavno bivši košarkaš Roko Leni Ukić.

O svemu i ni o čemu s Krešom i Krunom” je sportska emisija koju ćete moći pratiti jednom tjedno na Sport Klub televiziji (ako propustite imate za pogledati na web stranici Sport Kluba i YouTubeu), a gosti će biti velika sportska imena poput Line Červara, Roberta Prosinečkog, Marina Čilića, Ace Petrovića itd.

U pitanju je emisija koja je spoj zabavnog i poučnog, snimana na neobičnim lokacijama diljem Hrvatske, a u kojoj ćete uz najbolje goste moći uživati u svakoj epizodi sat vremena.

“Radujem se novom projektu, zapravo već smo odradili nekoliko emisija i svakom novom je sve bolje. Kruno i ja smo dobri prijatelji pa nam to olakšava suradnju, a Kruno je odličan i skroman čovjek pa se s njim sve lako dogovoriti. Ipak, provokacije su sastavni dio naše komunikacije, tako da toga ne nedostaje u emisiji haha. Nadam se da će gledatelji uživati, mi ćemo se potruditi da tako bude uz odlične goste”, rekao nam je Karačić o novoj emisiji.

Simon pak u šali kaže – ako vam ne bude dobro, za sve je kriv Krešo!

“Veselim se svom prvom projektu u novoj ulozi i nadam se da ćemo prije svega biti zabavni i ponuditi gledateljima uvid u zabavniju i neformalniju stranu naših sportskih zvijezda. Meni je bilo stvarno zabavno na svim snimanjima, nadam se da će tako biti i našim gledateljima. Ako i ne bude, mislim da je Krešo glavni krivac jer je željan medijske pažnje pa stavlja sebe u prvi plan”, kaže nam Simon.

Premijera nove emisije s Ukićem je u utorak od 19.05 na Sport Klubu 1. Budite uz nas!

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub i ubuduće će moći pratiti na Telemachu, Total TV-u, OptiTV-u i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare