Senzacija SP-a otkrila zašto se pridružila Tudoru

Francuska 2. velj 202320:41 > 20:43
AP Photo/Francisco Seco via Guliver

Jedan od najboljih marokanskih igrača na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Katru, Azzedine Ounahi (22) nije mogao poželjeti bolji start u redovima svog novog kluba Olympique Marseillea kojeg vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor.

Mladi marokanski veznjak je u posljednjim danima zimskog prijelaznog roka pojačao redove Marseillea stigavši iz Angersa, nagađa se za 10 milijuna eura. Već u prvom nastupu zabio je pogodak u gostujućoj 2-0 pobjedi protiv Nantesa.

“Uživao sam u njegovoj izvedbi. Znamo da ima taj talent. Trebat će neko vrijeme kako bi se prilagodio našem načinu igre, ali znali smo da je talentiran”, kazao je Tudor nakon pobjede koja je njegovu momčad gurnula na drugo mjesto Le Championnata sa pet bodova manje od lidera PSG-a.

Nakon što je ‘eksplodirao’ na World Cupu, Ounahi je dobio niz ponuda, no izabrao je Marseille. Za njega je to bio ‘prirodan’ izbor.

“Istina je da je bilo razgovora i s drugim klubovima, ali OM je veliki europski klub, najveći u Francuskoj. To je bio prirodan izbor”, kazao je Ounahi.

Otkrio je kako ga je u Dohi najviše nagovarao sunarodnjak Amine Harit, koji je član Tudorove momčad, a SP je propustio zbog teške ozljede.

“Mislio sam da je stigao u Dohu kako bi navijao za nas, a on je stalno govorio o Marseilleu, o gradu, o navijačima, ha, ha. Imao je pravu ulogu u ovom transferu. Marseille je kao Casablanca. Tamo je atmosfera, živi se za nogomet, to mi se sviđa” poručio je novi član Tudorove ekipe.

Komentari

Vaš komentar