Livaja: Nije smak svijeta ako ne osvojimo titulu, napast ćemo i dogodine

Hrvatska 21. velj 20248:57 1 komentar
HNK Hajduk Split

Napadač Hajduka Marko Livaja govorio je o odnosu s trenerom Mislavom Karoglanom.

“S trenerom se znam od prvog dana kad sam došao na Poljud. On je radio u omladinskoj školi, imamo dosta zajedničkih prijatelja, razgovarali smo i kad još nije bio u kadru prve momčadi. Imali smo jako dobar odnos i kad nije bio trener Hajduka, kad je bio u Istri, pa dobio otkaz i kad nije radio.

Čuli smo se, otišli bismo na ručkove, tako da sam stvarno s njim u odličnim odnosima. Dosta ljudi misli da je on trenutno u Hajduku jer je dobar sa mnom, čuo sam milijun takvih priča, ali te priče me ne zanimaju. Znam da je on dobar trener.

Uvijek ima takvih trenutaka u nogometu, kao što su se nama dogodili Rijeka i Osijek, gdje se svi propitkuju je li on trener za nas. Ali to je sve nogomet. Iz tjedna u tjedan se sve mijenja. On je pokazao da ima znanje i rezultat, želim mu svu sreću i očekujem da će nas dovesti do tog trofeja koji svi očekujemo”, rekao je Livaja u intervjuu za HDTV.

S obzirom na taj odnos, traži li Karoglan sad od njega više?

“Normalno da traži više. To mi je bilo čudno na početku. Iako smo imali drugi odnos dok nije bio trener, moraju se znati granice.”

Hajduk nije bio prvak od 2005. godine. Livaja je upitan što će biti ako ni ove godine ne bude.

“Nećemo baš sad toliko ići. Ne volim gledati ako se ne dogodi. Normalno, uvijek gledaš sve scenarije što se može dogoditi. Ali nije smak svijeta, napast ćemo i dogodine dok ga ne osvojimo.”

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare