Lehmann: ‘Navijači su fantastični, ali momčad im je najgora na Euru’

Euro2024 18. lip 202410:20 0 komentara
xscotx via Guliver

Bivši golman njemačke reprezentacije Jens Lehmann Europsko prvenstvo prati kao komentator Daily Maila, a u svojem je tekstu podijelio dojmove nakon utakmice otvaranja Njemačke i Škotske.

Njemačka je deklasirala Škotsku s 5:1 na Munchen Football Areni. Domaćini su tri gola postigli u prvom poluvremenu te u drugom samo mirno priveli susret kraju.

Lehmann je bio na utakmici i otkrio kako vidi reprezentacije nakon otvaranja.

Bio sam u Münchenu na otvaranju utakmice između Njemačke i Škotske i već mislim da je Škotska najgora momčad na turniru. Škotski nogometaši bili su sramotni i razočaravajuće loši za razliku od svojih fantastičnih navijača. Volio bih da prođu, ali ne vidim kako bi se to moglo dogoditi. Nijemci su bili nabrijani, ali Škoti su pogriješili u svemu.

Čak sam i kao navijač Njemačke razočaran time što nisu bili konkurentni, stoga se ne zanosim jer je utakmica bila poput treninga. Pobijedite li 5:1, svi će misliti da možete ići do kraja, ali to je Njemačkoj bila prva natjecateljska utakmica od Svjetskog prvenstva 2022. Mađarska i Švicarska bit će teži testovi, tek ćemo nakon njih Njemačku moći gledati kao konkurenta za naslov“, napisao je.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!