Hummels odlazi unatoč što je otišao i Terzić s kojim je posvađan

Bundesliga 13. lip 202421:34 0 komentara
Harry Langer/DeFodi Images via Guliver

Borussia Dortmund neće produljiti ugovor s Matsom Hummelsom, a veteran će ovog ljeta napustiti klub kao slobodan igrač, javljaju strani mediji.

Borussia Dortmund donijela je odluku da Matsu Hummelsu neće ponuditi novi ugovor, prenosi Ruhr Nachrichten, koji dodaje da su nedavne komentare veterana na račun taktike Edina Terzića u klubu ocijenili neprihvatljivim. Hummels će napustiti BVB kao slobodan igrač kada mu istekne ugovor za dva tjedna. Podsjetimo, Hummels je uoči finala Lige prvaka izrazio svoje nezadovoljstvo taktikom koju je Borussia Dortmund koristila u pojedinim utakmicama ove sezone. Intervju ovog 35-godišnjaka za Bild očito se nije dopao šefovima BVB-a koji su sada odlučili ne produljiti njegov ugovor.

Ranije ovog tjedna objavljeno je da bi Hummels bio voljan ostati u Borussiji Dortmund samo ako Edin Terzić napusti klub. I dok je glavni trener BVB-a u međuvremenu iznenađujuće podnio ostavku , Hummels također neće predstavljati klub sljedeće sezone.

Hummels će napustiti Borussiju Dortmund kao drugi najveći igrač kluba, iza samo Michaela Zorca. Posljednjih tjedana sve ga se više povezuje s prelaskom u Italiju , a za njegov potpis u navodno su zainteresirani Milan, Juventus i Roma. Ono što je sigurno jest da ga nećemo gledati u Saudijskoj Arabiji iz koje je odbio ponude klubova.

Mats Hummels je bez sumnje legenda Borussije Dortmund, ali ovo je drugi put da će napustiti klub u čudnim okolnostima. Ranije se Bayern Münchenu 2016., da bi se tri godine kasnije vratio u Borussiju Dortmund, a sada će ju opet – napustiti.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!