Čačić: Učinit ću sve da do toga ne dođe

Hrvatska 9. ruj 202215:07 0 komentara
Peter Kneffel/dpa via Guliver Images

Gorica sutra od 21:05 sati dočekuje Dinamo u sklopu devetog kola domaćeg prvenstva.

Naravno, svi su još pod dojmom pobjede Dinama protiv Chelseaja, još jednom se te utakmice dotaknuo Ante Čačić.

“Svaka je utakmica posebna, ova nam dolazi nakon teške europske utakmice. Stalno ponavljam da nam je nacionalno prvenstvo prioritet. Učinit ćemo sve da pokažemo snagu i u Gorici, da ćemo biti dobri i bodovno učinkoviti”, izjavio je Čačić pa dodao:

“Naravno, respekt domaćinu koji je iznenađujuće na poziciji kojoj je. Njihova kvaliteta je puno bolja nego što to pokazuje trenutačni rezultat. Neću dozvoliti da se itko čupa na Dinamu i sve su misli okrenute toj utakmici.”

“Gorica ima kvalitetu, promijenila je i trenera i to će je sigurno dodatno mobilizirati. Oni ovdje nemaju što izgubiti, samo dobiti. Igraju protiv favorita kao što smo mi protiv Chelseaja. Oni će učiniti sve da nam otežaju osvajanje bodova. Mi moramo težiti prema tri boda u svakoj utakmici, imamo za to kvalitetu i dovoljan kadar igrača.”

Ponovio je Čačić da je njegova momčad prošle sezone olako ispuštala bodove te da ne žel ida se to ponovi i ove.

“Učinit ću sve da do toga ne dođe, da ovakve utakmice poslije europske služe za pripremu one sljedeće koja nas čeka. Jer nemamo vremena za pripremu osim na samim utakmicama. Potrebno je da imamo visoki intenzitet da bismo se pripremili za ono što nas čeka već u srijedu u Milanu.”