Cibona stigla u Čačak, utakmica im odgođena za 24 sata

ABA League 6. velj 202316:58
Cibona/Marin Susic

Borac iz Čačka i Cibona iz Zagreba trebali su kompletirati 18. kolo ABA lige, utakmica je zakazana za danas u 18 sati, ali je poslije dosta prepisivanja, utakmica odgođena za 24 sata, za sada.

Naime, klub iz Čačka je zatražio odgodu utakmice zbog zdravstvenih problema u sastavu. S obzirom da nije stiglo odobrenje od strane ABA lige, predsjednik Borca je održao izvanrednu press konferenciju u 16 sati, donio kompletnu dokumentaciju, naglasio da je nedopustivo da se nalazi liječnika u Srbiji tretiraju kao nevažeći i nelegitimni, a zatim je tijekom presice, stigao dopis od strane ABA lige da je utakmica odgođena za 24 sata, a da Borac mora dostaviti dodatnu dokumentaciju u navedenom periodu.

Predsjednik Borca, Predrag Pantović se „zahvalio“ ABA ligi što je pomjerila susret za 24 sata, ali je naglasio da Borac neće odustati od onoga što bude stav liječnika, kada su igrači koji imaju simptome crijevne viroze.

Pored toga, Pantović je postavio otvoreno pitanje – zašto utakmica nije odgođena dan ranije, zašto se čekalo da se odluka donese na dan odigravanja utakmice, zašto je Cibona dolazila u Čačak, što će biti ako lijčnici ponovno zauzmu stav da Borac ne može igrati protiv Cibone.

Prema riječima Pantovića, Borac u ovom trenutku na raspologanju ima samo sedam igrača, računajući i juniore.

Komentari

Vaš komentar