Oršić: Ako sad ne prodamo Livija, nećemo nikad!

Hrvatska 9. pro 202220:35 > 20:36 0 komentara
Guliver Images

U trenucima dok su Brazilci odbrojavali minute do ulaska u polufinale, dvojac iz HNL-a Mislav Oršić i Bruno Petković je vratio Vatrene u život...

Oršić je asistirao, a Petković zabio za 1:1 i povratak hrvatske vrste u život.

“Bila je to polukontra, Vlašić mi je dodao loptu, a kada sam pogledao, vidio sam Petka da se odvaja na povratnu i to je bilo to”, kazao je Oršić nakon utakmice.

Kazao je kako je imao veliku želju zabiti gol na Svjetskom prvenstvu. Još nije zabio iz igre, ali jest iz jedanaesterca.

“To ću računati kao da sam ga zabio”, kazao je sa smiješkom.

Sasvim sigurno pobjeda protiv Brazila može se uvrstiti u najveće pobjede u povijesti hrvatske vrste.

“Sasvim sigurno, još nismo svjesni što smo napravili. Cijela ekipa je igrala vrhunski, borili smo se, nismo odustajali i kada smo primili gol. Sada zasluženo slavimo”, dodao je.

Oršić je pohvalio klupskog suigrača Dominika Livakovića na još jednoj blistavoj predstavi, još jednom igraču iz domaćeg prvenstva.

“To je pokazatelj da i naša liga ima jako dobrih igrača. Ako sada ne prodamo Livija, nećemo nikada.”

Borna Sosa je u mix zoni s novinarima odmah nakon utakmice stigao već četvrti put.

“Od sada dolazim svaki put, ha, ha. Bila je iznimno teška utakmica. Brazil je možda i najbolja ekipa na ovom Svjetskom prvenstvu. Pokušali smo im smanjiti prostor, što smo više mogli. Pomicali smo se lijevo, desno, zatvarali rupe. Brazil je za mene nogomet i ovo je nešto posebno”, kazao je Sosa.

“Hrvatska je i europski i svjetski Brazil. Na dva uzastopna SP-a imamo srebro i polufinale i još nije gotovo. Nevjerojatno je da ova ekipa ima 18 novih igrača i da smo ušli u polufinale. San se nastavlja.”

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!