Billsi protutnjali kroz LA na otvaranju sezone

Američki nogomet 9. ruj 20228:13 0 komentara
AP Photo/Mark J. Terrill via Guliver Images

Buffalo Billsi nanijeli su težak poraz braniteljima Lombardijevog trofeja Los Angeles Ramsa, slavili su rezultatom 31:10 na otvaranju nove sezone NFL-a.

Blilsi, koje mnogi smatraju za jednog od glavnih favorita za plasman u Super Bowl ove sezone, ključnu prednost stekli su u drugom poluvremenu.

Predvođeni svojim quarterbackom Joshom Allenom gosti su tada vezali tri touchdowna praktično bez ikakvog otpora aktualnog prvaka. Ključan je postigao Stefon Diggs, poslije Allenovog dodavanja sa praktično pola terena, kojim su Billsi otišli na nedostižnih, a ispostavit će se i konačnih, 31:10.

Ramsi su, inače, postali treći pobjednici od 2004. godine koji su poraženi na otvaranju sezone u četvrtak, pošto su prethodno osvajači Super Bowla imali skor 14-2. Ono što je također zanimljivo da Billsi nisu imali nijedan pant tijekom cijele utakmice.

U narednom kolu, 18. rujna, Billsi dočekuju Tennesee Titanse, dok Ramsi ponovno u Los Angelesu igraju sa Atlanta Falconsima.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.