Wilder: Borba s Ngannouom? Sve je moguće

SK Fight 9. lip 202313:32 0 komentara
WilliamxCherryx pe_00764650 via Guliver

Prema Deontayu Wilderu, meč s Francisom Ngannouom nije samo pusti san.

Bivši prvak WBC-a u teškoj kategoriji pojavio se nakratko u prijenosu na sinoćnjem PFL-u 4.

Naravno, Wilderova prisutnost sugerira da MMA promocija koja se temelji na turnirima barem pokušava dogovoriti borbu s Francisom Ngannouom, svojom najvećom dosdašnjom akvizicijom, za boksački meč.

Wilder, bivši boksački prvak razmišljao je i o MMA-a te da s Ngannouom umjesto boksačkog meča dogovori MMA borbu. Wilder je za MMA Fighting rekao da je “99 posto” na putu da osigura svoju sljedeću borbu, očekivani okršaj s kolegom bivšim prvakom Anthonyjem Joshuom, krajem ove godine. No, također je priznao da postoji određena šansa da će taj meč propasti, oslobađajući ga za potencijalnu borbu s Ngannouom.

Na taj određeni datum (u prosincu), nisam siguran, ali svašta je moguće”, rekao je Wilder. “Ja i Francis smo razgovarali, imali smo sastanke s obje strane, što se timova tiče. Dakle, ovo je pravi razgovor koji se vodio, razgovarali smo o svim opcijama.”

Wilder je čak isprobao par MMA rukavica u kavezu u intervjuu i rekao nekoliko riječi za Ngannoua: “Hej Francis, slušaš li?” rekao je Wilder sa smiješkom.

“O tome smo već razgovarali i imamo mnogo prostora i prilike da još jednom razgovaramo. Tražim prelazak u PFL sa dvije borbe u ugovoru.”