Turci žestoko opleli po Livakoviću: ‘Kako je on golman u hrvatskoj reprezentaciji?’

Konferencijska liga 12. tra 20248:57 0 komentara
David Catry Isosport via Guliver

Turski navijači kao i novinari osuli su paljbu po hrvatskom reprezentativnom golmanu u Fenerbahčeu, Dominiku Livakoviću.

Olympiacos je pobijedio Fenerbahče 3:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Konferencijske lige. Navijači Fenera na društvenim mrežama pišu kako je Livaković mogao bolje reagirati kod prvog, a posebno kod drugog gola. Osuli su paljbu po Hrvatu i bivši nogometaši.

Legendarni Nihat Kahveci rekao da je Livaković trebao obraniti udarac Stevana Jovetića kod drugog gola, a bivši turski reprezentativac Ümit Özat poručio je čelnicima Fenerbahčea da Livaković nije golman od osam milijuna eura te da nema nikakve razlike između njega i njegove rezerve Irfana Cana.

“Livaković je jedan od problema u momčadi jer ne radi ono što se od njega očekuje. Kada vidim kakve golove prima, moram se zapitati kako je moguće da taj čovjek postao golman u hrvatskoj reprezentaciji”, rekao je novinar Emre Bol.

Novinar İlker Yağcıoğlu rekao je da je neki turski golman primio golove kakve je Livaković, vjerojatno bi bio zamijenjen na poluvremenu.

“Obrani barem jedan udarac”, poručio je Yağcıoğlu hrvatskom golmanu.

“On nije golman za Fenerbahče”, poručio je Ozan Zeybek, novinar Fotomaca.

Sofascore

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!