Legenda Seville požalila se da mora otići iz kluba, sad mu ponudili doživotni ugovor

Nogomet 18. svi 202414:01 0 komentara
Samuel Carreno via Guliver

Jesus Navas se požalio da mora napustiti Sevillu jer mu nitko iz kluba nije ponudio novi ugovor. Ni Navas ni navijači nisu zadovoljni. I zato je reagirao predsjednik kluba.

Nakon buke među navijačima Seville da Jesus Navas mora napustiti klub iako to ne želi, reagirao je predsjednik kluba Jose Maria del Nido Carrasco.

Održao je press konferenciju ispred stadiona koji nosi ime Jesusa Navasa, na kojem igra Sevillina rezervna momčad, i ponudio igraču da ostane zauvijek.

“Osjećam dužnost istaknuti poziciju kluba kada je Jesus u pitanju. Ne bi mi palo na pamet ni kao osobi, ni kao navijaču Seville, ni kao predsjedniku kluba suprotstaviti se najvećoj legendi Seville. I ovaj stadion se zove po njemu i ne želim s njim ulaziti u sukobe ni javno ni privatno.

Ali ne mogu dopustiti da uđe u povijest da Navas ne ostane jer Sevilla to ne želi.

Ovo je samo nesporazum i ja preuzimam odgovornost jer znam da Navas pati”, rekao je prvi čovjek Seville i nastavio:

“S ove pozicije nudim mu doživotni ugovor kako bi mogao igrati ovdje koliko god želi, a onda može nastaviti raditi ovdje u bilo kojoj ulozi koju želi jer zaslužuje biti u Sevilli koliko god želi.

Ako ostane pri svojoj odluci, ja ću je poštovati i učinit ću sve za njega da dobije oprost koji zaslužuje, ali nadam se da će ostati s nama jer on to zaslužuje i Sevilla će mu dati što god poželi”, zaključio je predsjednika Seville u svom obraćanju medijima.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!