Osam bivših dinamovaca: Najoštrije osuđujemo priopćenje!

Hrvatska 23. sij 202317:40
AP Photo/Arturo Rodriguez via Guliver Images

Eskalacija na Maksimiru je dotaknula vrhunac.

Naime, danas je izašlo otvoreno pismo podrške potpisnicima zahtjeva za sazivanje izvanredne sjednice skupštine, potpisano od strane 28 bivših igrača Dinama. No, dobar dio njih ipak nije ništa potpisao.

Germanijak navodi da je objavljen demantij, a potpisnici su: Jerko Leko, Ivan Kelava, Hrvoje Štrok, Jasmin Agić, Domagoj Abramović, Branko Strupar, Mario Jozić, Etto.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Poštovani,

Neugodno smo iznenađeni, pomalo i šokirani današnjim priopćenjem Veterana GNK Dinamo, kao i činjenicom da se naša imena nalaze među onima koji su javnim putem dali “podršku potpisnicima zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine Dinama”. Nitko od nas nije se niti u jednom trenutku odlučio za davanje podrške jednoj strani, niti nas zanimaju klupske bitke, borbe za prevlast za voljenom nam klubu.

Mi bivši igrači Dinama kojima je Dinamo iskreno u srcu ne želimo biti svrstavani u nekakve frakcije niti da se naše ime koristi za bilo kakve propagande. I baš zbog toga priopćenje u ime Veterana GNK Dinamo najoštrije osuđujemo i demantiramo, niti želimo da se naša imena više spominju u takvom kontekstu. Mi najiskrenije volimo ovaj klub, nekad kao igrači, danas kao vatreni navijači Dinama.

Nitko od nas danas nema nikakve koristi od Dinama niti bismo je željeli imati, već samo želimo da Dinamo i dalje bude uspješan klub koji će iza sebe imati cijelu vojsku vjernih navijača. I da današnji igrači uživaju u podršci kakvu smo mi imali, kako bi i oni Dinamo nosili do velikih pobjeda i trofeja. Mi ne želimo da Dinamo ikome služi za privatne svrhe ili ovakve obračune, mi smo iskreni dinamovci i nama je ovaj klub iznad svega.”

 

 

Komentari

Vaš komentar