Od sredine prosinca punimo albume sličicama SuperSport HNL-a!

Hrvatska 30. stu 202313:27 0 komentara
Arhiva HNS

Sredinom prosinca diljem Hrvatske bi se u prodaji trebao pojaviti album sa samoljepljiim sličicama posvećen najjačem razredu hrvatskog klupskog nogometa HNL-a u izdanju vodeće svjetske tvrtke na tom području, talijanskog Paninija.

Rezultat je to potpisivanja ekskluzivnog višegodišnjeg ugovora između Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i Paninija kojim Panini postaje jedina tvrtka službeno ovlaštena za proizvodnju kolekcionarskih proizvoda za HNL.

Panini je odlučio objaviti svoju prvu službenu kolekciju sličica HNL-a nakon prijašnjih izdavačkih uspjeha s nogometnim naslovima u Hrvatskoj, prvenstveno albuma objavljivanih povodom svjetskih i europskih prvenstava.

Album će ukupno sadržavati 48 stranica, po četiri će biti posvećene svakom od 10 klubova koji se natječu u HNL-u ove sezone, a bit će i stranica s trenucima za pamćenje iz sezone 2022/23., duplerica s prikazom svih momčadi i još mnogo toga. Ukupno će trebati sakupiti više od 300 sličica, uključujući i više od četrdeset onih na posebnom holografskom materijalu.

S izuzetnim zadovoljstvom proširujemo našu suradnju s Paninijem koji postaje naš ekskluzivni, licencirani partner za SuperSport HNL kolekcionarstvo. Imati album sa sličicama posvećen najvišem stupnju natjecanja u Hrvatskoj bila je dugogodišnja želja Saveza, naših klubova i igrača, a posebno navijača, zbog čega nas ovo partnerstvo izuzetno raduje. Dugogodišnja tradicija Paninija kao svjetskog lidera u svom sektoru jamči da će službeni SuperSport HNL album sa sličicama biti vrlo tražen među kolekcionarima i navijačima”, istaknuo je predsjednik HNS-a Marijan Kustić povodom potpisivanja ugovora.

Ovo je poseban trenutak za sve nas u Paniniju, imamo priliku proslaviti značajan napredak SuperSport Hrvatske nogometne lige kroz našu prvu kolekciju službenih sličica SuperSport HNL-a. Iznimno smo ponosni na dugogodišnji odnos s Hrvatskim nogometnim savezom i naše naslijeđe u isticanju kultnih trenutaka kroz naše kolekcije”, rekla je Elisabetta Mussini, direktorica licenciranja Panini Grupe.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!