Livaja: Ovo je bila jedna od ljepših godina

FIFA World Cup 26. pro 202220:12 > 20:13
REUTERS/Lisa Leutner via Guliver

Momčad Kaurija pobjednik je jublarnog 20., ali i zadnjega izdanja humanitarnog malonogometnog turnira Četiri kafića u Splitu.

Kauri je pred prepunim Gripama u finalu turnira Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović pobijedio Antique&Duje s 5:2, dok su u polufinalu izgubili Camel i Vivas.

Splitska publika ovacijama je dočekala brončane Vatrene Marka LIvaju i Martina Erlića, kao i izbornika Zlatka Dalića, koji je nazočio finalu.

Za najboljeg igrača proglašen je igrač Kaurija Nikola Moro, a najbolji strijelac je Slovenac Milivoje Novaković, također iz Kaurija.

Organizatori su se nakraju zahvalili svima koji su sudjelovali u 20 izdanja ove humanitarne akcije, ali su i objavili da se turnir gasi.

Izjavu je dao i napadač Hajduka Marko Livaja.

“Dvadeseta obljetnica turnira, dvorana je puna… Malo će biti nostalgije na kraju jer se ova lijepa priča završava. Možemo biti zadovoljni, najbitnije da smo prikupili novac za ljude kojima treba i da se nitko nije ozlijedio”, rekao je Livaja.

Iza njega je bronca sa SP-a.

“Jedna od ljepših godina, zadovoljan sam kao je sve ispalo. U životu se tako nekad namjesti i nadam se da ćemo i u budućnosti imati iste rezultate.”

Komentari (0)

Prikaži sve komentare