Kustić: Ohrabruje me Perišićev pozitivan i odlučan stav

Nogomet 20. ruj 202318:21 0 komentara
Damir Krajac CROPIX via Guliver

Oglasio se povodom teških vijesti oko igrača Tottenhama

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić dao je svoj komentar povodom teške ozljede jednog od najvažnijih igrača reprezentacije, Ivana Perišića.

Ozljeda prednjih ligamenata koljena jedna je od najtežih ozljeda u profesionalnom sportu, a Tottenham je već potvrdio kako će biti odsutan do kraja aktualne sezone što dovodi i njegov nastup na Europskom prvenstvu pod znak pitanja, a Kustić očekivano kaže kako ga je rastužila Perišićeva ozljeda, no naglašava

“Sve nas je ražalostila ova vijest o Ivanovoj ozljedi koljena, prvenstveno zbog njega jer smo svi vidjeli protiv Latvije i Armenije u koliko je dobroj formi i s koliko žara, želje i motiva još uvijek nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

No, ohrabruje me njegov pozitivan i odlučan stav, a znamo svi koliko pažljivo i predano radi na svojoj fizičkoj pripremljenosti te nema sumnje da će maksimalno kvalitetno odraditi oporavak. Stoga duboko vjerujem da će potpuno zdrav i u pravoj formi dočekati Euro te da će u Njemačkoj biti jedan od igračkih i karakternih lidera naše ekipe, kao što je proteklih desetak godina.

Ivan može računati na maksimalnu podršku Saveza tijekom svog oporavka, znam da je cijela reprezentacija uz njega i da jedva čekamo da opet bude s nama. Od sveg srca želim mu uspješnu operaciju te jednako uspješan oporavak”, donosi HNS.