Jakirović ‘nagradio’ juniore nakon pobjede nad Hajdukom

Hrvatska 21. ruj 202314:41 0 komentara
Ronald Gorsic / CROPIX via Guliver Image

Uoči utakmice Dinama s kazahstanskim prvakom Astanom, trener Sergej Jakirović ažurirao je listu igrača za Konferencijsku ligu.

Dinamo za Konferencijsku ligu nije stigao prijaviti Arijana Ademija, jer je došao u Maksimir kad je lista već bila poslana Uefi pa će Ademi u ovom natjecanju moći igrati tek na proljeće, ako Dinamo prođe skupinu.

Ali zato Uefa dopušta klubovima da do ponoći dan prije svake utakmice proširi listu s igračima mlađima od 21 godine, koji su ‘proizvod’ toga kluba. To je tzv. B lista, neograničena je i može je se mijenjati i nadopunjavati uoči svakog susreta u skupini, donosi Germanijak.

Jakirović je na tu ‘B listu’ uvrstio juniore Dinama – Antonija Rajića, Ivan Cvetka, Tomasa Bakovića, Vitu Čaića, Antonija Kujundžića, Vilima Geca i Zlatana Koščevića. Juniori Dinama u subotu su svladali Hajduk 3:0.

Na toj listi otprije su Luka Vrbančić te Gabriel Rukavina. Osim Rukavine, nitko od tih momaka u srijedu nije trenirao s prvom momčadi tako da je teško vjerovati da će se naći ni na klupi protiv Astane.