Inter će se ponovno zvati Inker, a klub kreće od nule

Hrvatska 24. srp 202214:35 0 komentara
Inter Zaprešić

Inter Zaprešić odustao je od natjecanja u drugom razredu hrvatskog nogometa (Prva liga), a novi tjedan zapčet će formiranjem nove Udruge građana, nove pravne osobe, novog kluba koji će se zvati Inker Zaprešić

Novom klubu sponzor neće biti tvornica keramike koja je u međuvremenu promijenila i vlasnika i ime.

Kako se, naime, ističe u tiskanom izdanju Sportskih novosti, u ponedjeljak se očekuje nova Skupština kluba pod pokroviteljstvom športskih udurga Grada Zaprešića, zajednice čiji bi predsjednik Lovro Benčević trebao postati predsjednikom Izvršnog odbora novog kluba, dok bi predsjednik Skupštine bio Zoran Družanović.

Inkeru bi prioritet bio očuvanje Škole mladeži, koja ima 15 selekcija, dok bi prva momčad, koje trenutno ionako nema, morala startati u natjecanje od najnižeg ranga, odnosno kako odluči Skupoština županijskog nogometnog saveza. Školu mladeži vodit će bivši igrač Zaprešićana Ernad Skulić, koji je lani juniore ostavio u Prvoj HNL.

Seniorski pogon pokušat će se formirati do sljedećeg ljeta, dakle od sezone 2023./24. Dakle, sve ispočetka, do nekog novog Kupa, Sunca iznad Zaprešića. (G)

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!