Zekić: Ja Mamićev izbor za trenera? Notorna glupost!

Hrvatska 3. velj 202315:18
Guliver Images

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić najavio je Dinamo.

“Motiva nam sigurno neće nedostajati, a nadam se da ćemo biti puno bolji nego prethodnih utakmica protiv istog protivnika. Isprobavali smo sve, čak smo pokušali biti i otvoreniji, ali nije išlo. Dinamo je svaki put bio bolji, iako smo mi svaki put dali sve od sebe. Zato se nadam da ćemo ovaj put biti konkretniji i koncentriraniji”, rekao je Zekić na konferenciji za medije pa dodao:

“Utakmice u Puli i Varaždinu? I životni i sportski trenuci su takvi, nekad stvari idu puno lakše i jednostavnije, nekad ne idu uopće. Samo se radom može doći do onog što želimo. Sad smo takvi kakvi jesmo, svjesni smo svega, nismo uspavani, pokušavamo naći rješenja na sve moguće načine i nije prvi put da sam u takvoj situaciji. Nekad jednostavno dođe do blokade i treba vremena.”

Pojavila se informacija ako Zdravko Mamić izađe kao pobjednik iz dvoboja s Krešimirom Antolićem, da je Zekić ‘favorit’ za klupu Dinama, na što je trener koprivničke momčadi rekao:

“Nemam što komentirati o tome. Previše sam šokiran svojim životom da bih razmišljao o tome tko što piše. Danas je sve slobodno i otvoreno, ali čije su to ideje i čime su potaknute stvarno ne znam, tako da je to notorna glupost”, rekao je Zekić pa dodao:

“Trener Dinama je, uostalom, nekidan potpisao novi ugovor i ne znam u kojem smjeru ide ta priča, ali je bespotrebna u ovom trenutku. Nemam ja veze s njim (sa Zdravkom Mamićem, op.a.) niti sam ikada u životu imao.”

Komentari

Vaš komentar