Bio je u sjeni Modrića, a sada su se uloge okrenule

Nogomet 3. velj 202313:06
AP Photo/Bernat Armangue

Nakon utakmice s Valencijom navijači slave Ceballosa, a Modrića se ni ne spominje.

Veznjak Ceballos u Real Madrid došao je još 2017. godine, ali tek je sada dobio pravu priliku. Tijekom siječnja i veljače pomogao je kraljevskom klubu da prebrodi rezultatsku krizu, a mijenjao je umornog Modrića.

Odigrao je par impresivnih partija u dresu madridskog Reala, a u zadnjoj utakmici, onoj protiv Valencije, i on i Modrić startali su od prve minute. Nakon te utakmice španjolski mediji slave Ceballosa, dok Modrića, koji je igru napustio u 65. minuti nitko praktički ni ne spominje.

“Briljira energijom, samopouzdanjem, voljom i distribucijom lopte. Najbolji od Realovog trojca veznjaka. Odlično vrši presing, a u napadu se nudi na svim dijelovima terena. Trenutno najbolji igrač Reala”, pisala je Marca koja smatra da mu je utakmica protiv Valencije bila utakmica živta

Tako je Ceballos postao miljenik madridskih navijača, a čitav mu je stadion skandirao “ostani”, a navijačima se pridružio i trener Ancelotti kada su ga mediji upitali da prokomentira svojeg igrača.

“Hoćete da ja nastavim to skandirati? Ceballos jednostavno igra tako sjajno da baš svi to prepoznaju. Što se tiče njegovog ugovora, zna se tko o tome treba govoriti”, rekao je.

 

Komentari

Vaš komentar