Beku Lokomotive propao transfer života

Hrvatska 19. lip 20228:44 > 8:45
Pawel Andrachiewicz PressFocus NEWSPIX.PL via Guliver Images

Iako se činilo kako je transfer Branimira Cipetića iz Lokomotive u bečki Rapid sigurna stvar, posao je u posljednji trenutak propao i bek se vratio u Zagreb...

Dvadesetsedmogodišnji Branimir Cipetić bio je nadomak potpisa za slavni Rapid Beč, otputovao je u glavni grad Austrije na liječnički pregled, no od njegova prelaska u taj klub neće biti ništa.

Cipetić je prvi dio pregleda odradio u srijedu, a drugi, kako prenose Sportske novosti, bio je zakazan za petak poslijepodne. Pregledi su prošli dobro, no na tome je i ostalo. Do potpisa ugovora nije došlo, navodno zbog toga što su Cipetiću Austrijanci ponudili manje novca od dogovorenog.

“Sve se to malo odužilo i na kraju ništa od svega. Nismo se dogovorili oko uvjeta, bilo je nekakvih promjena”, izjavio je Cipetić za Sportske novosti.

Cipetić je rođen u Splitu, ali nastupa za Bosnu i Hercegovinu. Dio omladinske škole proveo je u Hajduku, nakon čega je igrao za nekoliko španjolskih niželigaša. Potom se 2019. godine priključio Širokom Brijegu, da bi u siječnju 2021. potpisao za Lokomotivu u kojoj će, barem još neko vrijeme, i ostati.

Komentari

Vaš komentar