AS: SP je unazadilo Modrića, Real pati

Nogomet 9. sij 202310:46 > 10:47
AP Photo/Frank Augstein via Guliver

Španjolski list AS osvrnuo se na igre Real Madrida nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a dotakli su se i Luke Modrića.

AS piše kako je posebno vidljiv pad forme Reala bio u porazu kod Villarreala 2.1 u 16. kolu Primere.

“Svjetsko prvenstvo je uzelo danak na igrama i rezultatima Reala. Nekoliko igrača se nakon turnira u Kataru vratilo u prilično lošijem stanju.

Rezultati prvih dviju utakmica nakon SP-a prividno su zamaskirali očite nedostatke, ali i na tim utakmicama evidentno je bilo da Realu ne ide. Kod Valladolida je jedva pobijedio (2:0) zahvaljujući kasnim golovima Karima Benzeme. Slijedilo je tek 1:0 kod niželigaša Cacerena u kupu, ali kod Villarreala više nije bilo skrivanja. Jasno je da je nekolicinu igrača igranje na SP-u unazadilo, zbog čega Real pati te mu je Barcelona uzela prvo mjesto” piše madridski list i ističe Modrića:

“Hrvatove noge su teške i njega se ne može kriviti zbog toga. Prije četiri mjeseca napunio je 37 godina i usprkos tome igre koje je pružao su bile izvanredne, ali SP na kojem je s Hrvatskom odigrao maksimalnih sedam utakmica ostavilo ga je s ožiljcima.

Trener je štedio Modrića, pa je tako kod Valladolida igrao samo dvije minute, dok protiv niželigaša u kupu uopće nije nastupio. Ancelotti ga je čuvao za Villarreal, ali Modrić je tamo uspio izdržati tek 70 minuta. Ancelotti ga je morao zamijeniti daleko energičnijim Camavingom.”

Komentari (0)

Prikaži sve komentare