Iranska ‘jedinica’ neće nastupiti protiv Walesa

Katar2022 24. stu 202220:29
VI VI Images/Maurice van Steen

Alireza Beiranvand, prvi vratar iranske nogometne reprezentacije, neće zbog ozljede i liječničkog protokola, nastupiti u ogledu drugog kola skupine B svjetskog prvenstva u kojem Iran igra protiv Walesa.

U teškom porazu 2-6 protiv Engleske 30-godišnji Beiranvand se ozlijedio u 20. minuti, dok je još rezultat bio 0-0. Nakon sudara sa suigračem prvi vratar Irana je doživio potres mozga te ga je na vratima azijske reprezentacije zamijenio Hossein Hosseini koji je do kraja ogleda primio čak šest pogodaka.

„Moramo poštovati medicinski protokol i zbog toga protiv Walesa nećemo na vratima imati našeg prvog golmana. No, on se osjeća dobro i bit će spreman za posljednju utakmicu skupine protiv SAD-a“, rekao je iranski izbornik, Portugalac Carlos Queiroz.

Premda je u tom susretu protiv Engleske primio čak šest golova vrlo vjerojatno će posljednja prepreka Baleu i ostalim Velšanima biti upravo Hosseini. Ta se utakmica igra u petak, s početkom u 11 sati, dok u zadnjem trećem kolu Iran protiv SAD -a igra idućeg utorka (20 sati).

Komentari

Vaš komentar