VIDEO: Pereira brutalnim ‘high kickom’ nokautirao Prochazku i još jednom dokazao da je najbolji borac planete

UFC 303 pružio nam je pravi spektakl u glavnoj borbi večeri između Alexa Pereire i Jirija Prochazke za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji.

Pereira je otvorio meč čestim “low kickovima”, nastojeći usporiti češkog borca. Prochazka je puno fintirao i tražio priliku da ugrozi Pereiru, ali bez uspjeha. Tri minute nakon početka meča, Prochazka je isforsirao klinč, držeći Pereiru uz ogradu kaveza, no Pereira se uspješno oslobodio. Pereira je nanio veliku štetu Prochazkinoj lijevoj nozi, a na kraju prve runde, “Poatan” je uzdrmao Prochazku lijevim krošeom. Prochazka je završio na tlu, ali ga je spasilo zvono za kraj runde.

Na početku druge runde, dezorijentirani Prochazka bio je lak plijen za Pereiru. “Poatan” ga je pogodio lijevim “high kickom” i dovršio borbu dodatnim udarcima. Brazilac je još jednom dokazao da je trenutno najbolji borac planete.

Od ostalih borbi, valja izdvojiti pobjedu Macy Chiasson koja je savršenim laktom napravila ogromnu posjekotinu i natjerala doktora da prekine meč protiv Mayre Bueno Silve.

Rezultati ostatka main carda:

Diego Lopes def. Dan Ige via jednoglasnom odlukom sudaca (29-28 x3)

Roman Dolidze def. Anthony Smith via jednoglasnom odlukom sudaca (29-28 x2, 30-27)

Ian Garry def. Michael Page via jednoglasnom odlukom sudaca (29-28 x3)

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!