Kalinić ‘brutalno’ odgovorio Daliću: Neka onda na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića

Hrvatska 27. svi 202410:42 2 komentara
AP Photo/Andrew Medichini

Hajduk je danas na Poljudu predstavio novog sportskog direktora kluba. Uprava na čelu s predsjednikom Ivanom Bilićem je povukla iznenađujući potez i na ovu važnu funkciju postavila svog dojučerašnjeg igrača Nikolu Kalinića

Poznata je turbulentna prošlost u odnosu izbornika reprezentacije Zlatka Dalića i Kalinića. Godinama je Kalinić smatrao da je u reprezentaciji zakinut te da je trebao igrati više, a sve je kulminiralo na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji kada je Kalinić trebao u prvoj utakmici protiv Nigerije ući u igru, ali je on to odbio te ga je Dalić poslao kući.

Nedavno je izbornik reprezentacije komentirao situaciju u Hajduku uz zaključak da treba igrati više juniora: “Šteta je što je Hajduku ovako završila sezona. Imali su sjajnu situaciju da su bili jesenski prvaci, euforija i na kraju opet završi ovako. Nisam puno upućen, ali da sam ja odlučivao ili vodio neku priču, ja bih nakon finala Lige prvaka mladih tih deset igrača stavio u prvu momčad. Najboljih. I bio bih s njima treći opet. Što bismo dobili? Sjajnu atmosferu, budućnost… Hajduk će biti uvijek treći. Nakon tog finala moraš tih 7, 8 ili 10 igrača staviti u prvu, seniorsku ekipu.”

Na predstavljanju Kalinića kao sportskog direktora, novinari su ga pitali kako komentira tu izjavu Dalića, a on je odgovorio: “Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ako misli na budućnost neka on na Europskom prvenstvu stavi Baturinu umjesto Modrića.”

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare