Jakobušić se otvorio: ‘Čekali smo red za hranu. Imaš sve, pa izgubiš…’

Hrvatska 1. pro 202323:22 0 komentara
HNK Hajduk Split

U sklopu 22. KOMferencije, događaja koji okuplja stručnjake iz komunikacija i medija u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću, Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić prilično je otvoreno govorio o nekim osobnim teškoćama u profesionalnom i privatnom životu.

Jakobušić je prvo otkrio kako se njegova obitelj tijekom 90-ih godina prošlog stoljeća hranila od humanitarne pomoći.

“To je bilo 92/93, čekaš red za hranu tri puta tjedno. U jednom trenutku imaš sve pa sve izgubiš. Mi Slobodnu nismo kupovali, bila je skupa. Zato danas kupujem sve novine i sve čitam. Imam dva sina, jednog od 18, drugog od 26 godina. Otac mi je rekao da upišem fakultet u Dubrovniku jer nije bilo novaca za otići u drugi grad”, rekao je Jakobušić, a prenosi Dalmatinski portal.

Moderator konferencije Jerko Trogrlić, cijenjeni PR stručnjak, otkrio je kako je Jakobušić imao i trećeg sina koji je preminuo te da je stariji sin u rujnu ove godine doživio tešku prometnu nesreću.

“Pitaju me zašto se ne smijem. Ne smijem se”, odgovorio je Jakobušić.

Prvi čovjek Hajduka također je s javnošću podijelio detalje oklade s vratarom prve momčadi Ivanom Lučićem. U pitanju su bile tenisice “jordanice”.

“Nisam ih kupio. Vratar Lučić mi je rekao ako izborimo skupine u Europi da ću mu kupiti te patike. Ja sam rekao ako ne izborimo jesen u Europi da će on meni. To je simbol neuspjeha”, rekao je Jakobušić.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!